A jeste mi doporucil jeden clovek co delal sunky drive, ze se to ma nechat ulezet nekolik dni, nejmene dva dny, tak aby se mazo nezkazilo. Jeden den i s rychlosoli je prej malo.
Dneska jsem varil sunku, maso jsem nechal ulezet 2,5dne a je vynikajici, asi to bude v tom, je zapotrebi 2x denne to prohnatat, aby se to dukladne spojilo
Vaše vzkazy, rady, tipy, postřehy
Datum 02.01.2014
Vložil Jarda
Titulek Re: Re: Re: recept
———
Datum 26.12.2013
Vložil j
Titulek Re: Re: recept
ano, dal vse dle receptu.
———
Datum 23.12.2013
Vložil Jarda
Titulek Re: recept
Dobry den,
dopocujuji dat pri prirpave masa, cca 100ml na 1Kg masa vody, dal jste ji tam ?
Jinak me nic jineho nenapada.
Zkousete dal, prvni pokus se nemusi vzdy podarit :)
———
Datum 23.12.2013
Vložil milan
Titulek recept
vařím ve větší formě dle receptu již 2x! Teplota 75°C-přesně 1hod(teplota hlídána celou dobu). Maso je vysušené(vepř kýta)-se šunkou to bohužel nemá nic společného. Můžete mi poradit? Nestačí 40minut?
———
Datum 19.12.2013
Vložil Jan Blaha Háj ve Slezsku
Titulek Výborná domací šunka
Děkuji za zaslání formy na šunku.Došla bez poškození.Druhý den po dodání jsme vaříli dle receptu, byla výtečná podaříla se nám. Přejeme klidné Vánoce a v Novém roce 2014 vše nejlepší. Blahovi
———
Datum 17.12.2013
Vložil Jirka L.
Titulek Kvalitní Firma
Dne 7.11.2013 jsem objednal a firma dostála svému slovu a dodala 12.12.2013 šunkovar. Drží slovo a to je u mne to hlavní při obchodu. Šunku jsem již vyzkoušel dle na těchto stránkách uvedeného receptu a je výborná .Dělal jsem ki poprvé v životě a budu ještě tento týden připravovat další.Přijely děti ochutnat ...a nezbyla. Děkujeme Jirka L.